Algemene voorwaarden en Privacy beleid

Versie voorwaarden: 21 juni 2017

Uw donatie voor het Zeeheldenfestival wordt gedaan aan de Stichting Bewonersorganisatie De Groene Eland (KvK: 41150056) gevestigd in het Zeeheldenkwartier Elandstraat 88a te Den Haag. Het Zeeheldenfestival wordt georganiseerd door vrijwilligers is een onafhankelijke werkgroep van de Stichting Bewonersorganisatie De Groene Eland.

Het donateurschap is geheel vrijblijvend en de donaties zijn eenmalig; u gaat geen periodieke verplichting aan en is er geen sprake van automatische afschrijving. U kunt natuurlijk zo vaak doneren als u wilt.  

Wij houden per jaar bij wie de donateurs waren. In het opvolgende jaar / seizoen zal u opnieuw een vrijblijvend verzoek voor een donatie worden gedaan.

Uw donatie word besteed aan het organiseren van het Zeeheldenfestival en onze belangrijkste voorwaarde is het genieten van cultuur, de diversiteit van de wijk en het hebben van plezier. Daarnaast is er geen officiële tegen prestatie voor uw donatie, maar als het budget het toelaat probeert het Zeeheldenfestival wel een speciale actie te organiseren voor de donateurs die ieder jaar kan wisselen.

Privacy

Voor donaties via de website zijn enkele gegevens vereist. In alle correspondentie zullen wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan en deze alleen voor onze eigen administratie gebruiken. Uw gegevens worden door ons niet gedeeld met derden.

Informatie

Gedurende het festival kunt u informatie verkrijgen via de informatiekraam, daar is er natuurlijk ook de mogelijkheid donateurs aan te melden.

U kunt voor nadere informatie (ook buiten de festivaldagen) contact opnemen met de financiële commissie via dit contactformulier of via de winkel van Stichting Bewonersorganisatie De Groene Eland.