Home

Editie 2020 verplaatst naar 2021

Na intensief overleg heeft de organisatie van het Zeeheldenfestival de moeilijke, maar onvermijdelijke beslissing genomen om de van 1 t/m 5 juli 2020 geplande editie te annuleren en te verplaatsen naar 2021.

Het besluit is met pijn in het hartgenomen en treft de buurt, vrijwilligers, sponsoren, leveranciers en natuurlijk het publiek, maar is tegelijkertijd onvermijdelijk onder deze ongekende omstandigheden.

We zouden deze zomer de 40e editie vieren. Die wordt nu verplaatst naar -hopelijk- 2021. We stoppen onze energie en middelen graag volgend jaar in een extra feestelijke jubileum, iets wat nu niet mogelijk is door alle onzekerheden in de voorbereiding. Daarnaast heeft het festival ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Wij hopen op jullie begrip en wensen iedereen sterkte toe in deze moeilijke periode!

-Organisatie Zeeheldenfestival


Al bijna veertig jaar jaar is het Prins Hendrikplein in Den Haag ieder jaar het toneel voor muziek, straattheater, kinderactiviteiten en gezelligheid, voor en door bewoners van het Zeeheldenkwartier.

Vijf dagen lang vieren we dat het Zeeheldenkwartier een heerlijke plek is om te wonen, te werken, te leven. Klein maar groots en gratis en voor niets!

Blije mensen @ ZHF #35

Over het Zeeheldenfestival