Editie 2020 verzet naar 2021

Na intensief overleg heeft de organisatie van het Zeeheldenfestival de moeilijke, maar onvermijdelijke beslissing genomen om de van 1 t/m/ 5 juli 2020 geplande editie te annuleren en te verplaatsen naar 2021.

Hoewel de maatregelen van de overheid lopen tot 1 juni, vinden we het voorbereiden van een evenement van deze omvang in deze tijd te risicovol. Het besluit is met pijn in het hart genomen en treft de buurt, vrijwilligers, sponsoren, leveranciers en natuurlijk het publiek, maar is tegelijkertijd onvermijdelijk onder deze ongekende omstandigheden.

We zouden deze zomer de 40e editie vieren. Die wordt nu verplaatst naar 2021. We stoppen onze energie en middelen graag volgend jaar in een extra feestelijke jubileum, iets wat nu niet mogelijk is, door alle onzekerheden in de voorbereiding. Daarnaast heeft het festival ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid.

De nieuwe datum wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. En, we denken stiekem toch hard na over een klein, bescheiden feestje ergens in de zomer.

Wij hopen op jullie begrip en wensen iedereen sterkte toe in deze moeilijke periode!